Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekande tyst


kärleken
så ekande tyst fast
mitt hjärta skriker.

Mina kinder väts av
längtans tårar och
mitt jag öppet väntande
likt en strand där våg efter våg
eroderar mitt inre.

Längre och längre in
tillåter jag dig beröra
fast jag vet att:

kärleken är ekande tyst.






































Övriga genrer av JoLu
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 22:47



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Mina kinder väts av
längtans tårar och
mitt jag öppet väntande
likt en strand där våg efter våg
eroderar mitt inre. "

Gripande och fint skrivet!
2008-08-19

  Angeldust
En dag kommer ditt hjärta inte vara ekande tyst, en klen tröst just nu!! men så är det *kramar om * Tinny.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

JoLu