Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

På nätterna smyger sig döden intill
lyssnar tankfullt in avstånden
mellan dina andetag

Sval hand på din mage
känner av värmen, verksamheten
letar efter din vilja

Du blundar brinnande
ansikte utan avsikt
döljer dina blyga hjärtslag

Oron håller dig vaken
kostar dig livet





Fri vers av Steffepeffe
Läst 470 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-17 00:01



Bookmark and Share


  Susanna
Mycket intressant synvinkel på denna sjukdom.
Ibland får jag för mig att jag lider av insomni. Och det pga prestationsångesten, rädslan för livet. Tvånget att leva som jag förväntas göra.
Jag tänker dock sällan på själva döden.
2009-01-04

  Lyckohäxan Enediel
Oj helskotta så bra...
"Du blundar brinnande
ansikte utan avsikt
döljer dina blyga hjärtslag"
Så talande..bra!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe