Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En omtyckt idiot

Femstjärnig
panik
gömd i längtan
väckte mig
ur törnrosas
falska skönhets sömn
när du log mot mig
och jag ville bara krama om dig
så du glömde
det liv du lever
med den du lever med

Och det lilla lugna
stund
jag hade
avbröts
av andra ögon
som vill mig så väl
medan jag flyr
och gömmer mig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira