Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i alla ådror

De största
av de minsta
misstagen
blev till
nu
sedan
och efteråt
känns det
bättre
värre
eller bara likgiltigt
som en axelryckning
som börjar med bitterhet
och slutar med
nostalgi
när man tänker efter
och minns
allt som kunde ha blivit
ok
mänskligt är bra
när det gäller platser
och stunder
som man drömmer om

Jag har
redan
blivit
det där läskiga strecket
som förvandlades
från din dröm
till en annan
verklighet
och allt det andra
blev inställt

Kanalisera
din energi
innan du förlorar
och blir en bittert stirrande
moment
i något
som förgör
väntans gillande




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira