Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick inte tillräckligt långt bort

02.34 och femstjärnig kaos i huvudet. Leker liksom med minnen om sådant som faktiskt varit utan att jag just då visste om att jag skulle påverkas efteråt. Men hur som så är det söndag och jag jobbade halva lördagen, och sov bort resten. Och nu sitter jag här och undrar varför livet smakar konstigt.
Min bimbogranne satt med sina påhittade vänner där ute och avslutade varje mening med oh my god och det fick mig att undra vad en eventuell gud har med deras fyllehångel att göra, men men, alla har vi ju våra problems..




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira