Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig idag

 

din fjädrande gång

din nacke

byxorna satt snyggt

solen lyste till

smekte dina vita lockar

jag såg dig idag

slängde vibrationer efter dig

du vände dig om kontrollerat

spanade uthålligt

slängde min längtan efter dig

du la den i din ryggsäck

dragkedjan hakade upp sig




Fri vers av papessa
Läst 382 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-17 10:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag såg dig idag..din fjärdrande gång..vilken mjuk och fin inledning
ja hela dikten är mjuk..så stillsamt ödmjuk på nåt vis..som en försoning med ett minne av igår.. så känns det..vilket fall suveränt vackert!!!varma applåder!!
2009-03-20

  ~Leonardo~
Härligt flyt i hela dikten, fin balans i romantiken och känsla när jag läser.
2009-01-27

  Yheela
Vilken underbar bild jag får då jag läser!
^_^
2008-10-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Kunde inte gå obemärkt förbi förstår jag. Ler..
Mycket känsloladdat!/B
2008-09-03

    ej medlem längre
härligt livsbejakandeoch rejält dubbeltydig. Det gillar jag!
2008-08-20

    ej medlem längre
Å så fin dikten känns... som om dröm och vardag mötes.. och blickar som kastas ut .. tillsammans med längtan och vibbar...
inte konstigt att dragkedjan krånglade... Jag hade själv blivit fumlig av detta.
2008-08-17

  Quasimodo
Skön känsla i dessa ord för just vad känslan kan göra och förmedla !!!
2008-08-17

  Lyckohäxan Enediel
Oj så härligt du formulerar dig...

"slängde min längtan efter dig

du la den i din ryggsäck"

Då vill man verkligen få en reaktion, det kan ju vara på gott och ont som dragkedjan hakade upp sig tänker jag...för din längtan ska ju inte ligga i en ryggsäck...den ska sväva fritt och göra landningar där den önskar :)
2008-08-17

  aol
underbar poesi synd att kedjan haka oppsig
för då är ju risken stor att att
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan