Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som kan tala med hundar

kan känna hundarnas empati
Deras frustration
När han väl möter en hund kan han genast sätta sig in i hundens situation
Så att lära hundarna vett och etikett har blivit hans religion
När han väl möter en kan han säga
Den här hunden har inte haft det lätt så nu är det min tur att få
fason på den
Jag ska visa den att jag är ledare för den här flocken och med respekt ska den börja att älska mig
så som jag älskar den
Vi två ska bli varandras bästa vän
Men så har han också djuret inom sig

Mannen som kan tala med hundar ……………..

Ken Cassel
17/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-17 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel