Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som fastnat

När ord som vill ut
exploderar
i bröstet

gör det för ont

för att andas

 

 

Skulle så gärna vilja

ha lite mun mot mun




Fri vers av wedquinna
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 12:37



Bookmark and Share


    Nattviol
några rader som säger så mycket!
gillar verkligen!

men
skulle vilja ha en annan form
så att orden kommer mer
till sin rätt...

kanske:

"När ord som vill ut
exploderar i bröstet

gör det för ont

för att andas



Skulle så gärna

vilja ha lite mun mot mun"

(och utan punkter)
bara en liten tanke från mig..
; ))
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna