Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel

 

Vänder på kortet
hjärter kung möter min blick
i kärlekens spel

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-21 06:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tillvaron är fylld av tecken för den som är kär ... vilket kommer till uttryck här.
2008-08-21

  berxper
Wow...!
Det var ett tungt kärlekskort.
Som din fina dikt.
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H