Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Det var aldrig meningen att jag skulle förstå
Du ville bara låta mig se

Hur mina ord kunde såra
Hur slagen lämnade skador
Och varför du gick iväg

Du var så arg och ledsen
Trött och utmattad

Du fick nog av mig
Kvävd och ihop tryckt

Visst kunde jag förstå
Hur jag sårade dig

Hur min rädsla kvävde dig
Och hur orden jag sa
Skar som knivar genom din sköra kropp

Du ville slå mig
För att låta mig smaka
All smärta jag orsakat dig

Jag sårade
Jag svek
Aldrig fick du höra mina ärliga ord
Aldrig kom saningen fram

Jag ljög
Jag bedrog

Jag försvann från ditt hjärta
Nu kan jag inte såra mer
Nu kan du inte längre se






Fri vers av Free
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 20:10



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket vackert fångat blir jag dock väldigt ledsen avseende slagen ska aldrig accepteras. Kram
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Free