Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag står på tå så blir jag lite längre och kanske ser du mig då...

Blir jag någonsin lång nog?




Fri vers av Free
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Free