Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den eviga frågan hur ?

hur kan det komma sig
att en liten människa
som inte är rädd för vare sig

getingar eller humlor
spindlar eller flugor
kan vara rädd för livet ?



hur kommer det sig
att en liten människa
som inte skräms av döden

är skräckslagen för kärlek ?



hur kan det komma sig
att en liten människa
som kan prata om sina känslor

inte kan öppna sitt hjärta
för dem som vill älska henne
ytterligare lite till ?




Övriga genrer av fröken brun
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun