Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
högstadietiden


Känslosam

 

Tankarna är så många

Jag tappade räkningen i natt

 

Jag vill säga dig så mycket

Jag känner så mycket just nu

Känslosam

Men jag vågar inte lita på mig själv

För rädd för mina egna tankar

För rädd för min känsla

 

Rädd för vad du ska tycka

Rädd för vad du ska tro

Rädd för att förlora det som vi har

 

Jag är ändå bara jag

En Anonym Ängel




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-17 21:52



Bookmark and Share


    Pleant
Jag försöker komma på ord. Men allt bara fastnar i halsen. för det finns inga ord som är värdiga dina texter.
2008-10-03

  Fånga dagen
Får en stark känsla när jag läser detta bra :)

Anna-Karin
2008-09-17

  papaya
mycket vackert skriven
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel