Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte

Ångesten avlöste dig från mitt hjärta igår.
Den grep tag i tröjan du lämnade kvar och kvävde mig med din doft.
Hejdlöst, och jag gick sönder nånstans på bussen hem när vår låt spelades på radion.
När kommer du?
Jag vänder och vrider mig ifrån sorgen som står och bankar på min ytterdörr.
Glöm mig inte.
Jag kommer ihåg allt.




Fri vers av Niz
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 16:03



Bookmark and Share


  Adrian Arian
"sorgen står och bankar på min ytterdörr"
vet precis vad du menar.
vackert skrivet
släpp inte in den
viska bara
"ingen hemma"
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz