Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget jag har tillhör dig

 

Du band mina händer,

sedan mina fötter.

Nu kräver du min tystnad

för att lögnen ska få tala.

 

Varför då,

varför skulle jag?

 

Ge mig ett enda skäl,

nu när jag äntligen är fri

att gå.

 

Kvar finns inget 

som tillhör dig,

 

 

inget

 

som du

 

kan

 

kräva tillbaka...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-12 14:15



Bookmark and Share


    eva m h
Fri!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter