Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oglömda gömda

 

Skuggor dansar

ett

förflutet vaknar

 

minns

skratt och lek

 

barfotabens

småsteg

storsteg

 

felsteg

 

skrubbsår

skavsår

själssår

 

hoppfullt tindrande

ögon

hopplöst blödande

hjärtan

 

minnena skaver

 

men idag skiner solen

och

vi är här

 

tillsammans

 

 

och 

 

leken kan börja

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-22 16:25



Bookmark and Share


  Gabriellan
genomtänkt, luften ger tid för eftertanke. fint!
2008-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Måtte nådens solssken värma ditt hjärta och må balsam från himlen läka såren.

Din dikt är nära och vacker.
2008-08-22

  Bjarne Nordbö
Njutbart och hoppfullt. Gillar skarpt.
2008-08-22

    sunnanvind
Om om igen..o det blir oxå minnen att ta vara på..eller att försöka gå vidare utan...bra poetat!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter