Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tok-klok

En galen man
tog sitt liv i besittning
lämnade det inte åter
förrän han tyckte
det var dags
vissa kallar honom klok
andra kallar honom tok
men han gjorde det han ville
det är en galen värld





Fri vers av Birgitta Wallgren
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 17:50



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Väl skrivet, väl tänkt...
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren