Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlösa nätter blir till slut en ny dag

 

 

ännu en sömnlös natt har blivit dag
jag försöker berätta hur jag känner
jag försöker men jag är så svag
orden är tunga att bära
dem fastnar på vägen ut
och när du kommer nära
så slår hjärtat mitt bakut

jag tänker på dig varje dag
jag tänker på dig varje natt
trots det så kan jag ännu inte förstå
hur jag ska göra för att förklara

att jag önskar att jag var din älskare
att jag önskar att du var min
för mitt hjärta slår så hårt när du är nära
även om du är så långt bort
och det kan jag inte dölja

snälla
spring inte din väg
det finns så mycket jag vill säga dig

snälla
stanna här hos mig

det spelar ingen roll vad ditt svar blir
bara du håller mig
hårt
i din famn
när jag säger dig

att jag önskar att jag var din man
att jag vill vara din och ingen annans
att mina ord bara finns för dig
stanna hos mig

för jag behöver inga mirakel
älskling, allt jag behöver är du
allt jag behöver är kärleken du ger
och älskling allt jag behöver är du

älskling du

bara du

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-18 19:26



Bookmark and Share


  Blåbäret
Du Nicklas...bara du kan skriva så här...love it! *Bokmärker*
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP