Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig...


Klänningen doftar sommar,
din bakgrundsfärg är röd,
av äkta kärlek,
ögonen lyser
munnen viskar

jag älskar dig...





Fri vers av Idun 1
Läst 795 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-21 10:47



Bookmark and Share


    Kevin
bra bra bra!!!!!
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1