Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlighet


Den lätta brisen
sjunger
hemligheter,
om dig
och mig,
om vår
underbara

kärlighet...




Fri vers av Idun 1
Läst 989 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-21 11:07



Bookmark and Share


  Mats L.
Fint skrivet, myser lite till denna
2005-07-21

  Rachel Roth
kärlighet är ett så kärligt ord...fint!
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1