Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappersvingar

Du blåser den kalla luften mot mitt fönster
Fläckar av dina andetag

Cirklar dina fingrar mot det frusna glaset
Värmer upp isen

På samma sätt som du värmde mig
Och mitt hjärta

När pappersbitarna singlade ner över oss
Likt den vita snön

Resterna av dina pappersvingar
Du var inte längre någon ängel

Men vi hade varandra




Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 605 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 20:37



Bookmark and Share


    Suicide
''Resterna av dina pappersvingar
Du var inte längre någon ängel

Men vi hade varandra'' BOKMÄRKT OCH APPLÅD SÅ DET BARA SKRIKER OM DET!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen