Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistan kvar


du kan inte
plocka ner stjärnorna

inte nudda
trädtopparna

knappt ens skymta
solen

om du inte
har viljan

lusten i
sinnet

puls i
hjärtat




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 355 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-18 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och det har jag inte alltid.
2008-08-18

  Kalle.O
Grattis till två på raken bland de fem!
Välförtjänt...
2008-08-18

  Quasimodo
Mycket kraft och varm energi i dina ord här, lite fantasi ocg galenskap därtill blir allt möjligt !!
2008-08-18

  Havsbris
;o)

ja, gnistan måste
finnas alltid ;o)

otroligt skönt läsning,
gör en att känna sig
lugnt och varmt
ändå... om man vet
att det är så som vi
är;o)

grattis för läsvärda
placering!
2008-08-18

  Fånga dagen
Den här texten var väldigt vacker och sinnlig
applåd
2008-08-18

  lyckeli
Sanning i poetform....
2008-08-18

  Sladjana Zubcevic
Oerhört vackert!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell