Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och säg mig

Vad skall man säga
När allt redan blivit sagt

Och vad skall man göra
när allt redan blivit gjort

Och hur skall man nå
den som inte vill

När orden inte längre räcker
utan det blir tyst




Fri vers av Jimmy:n
Läst 462 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-18 22:56



Bookmark and Share


  Barfota utan strumpor och skor
Bra Jimmy´n
2008-08-25

    Melona
Ja,
detta var ju både tankeväckande och innehöll en hel del igenkänningar.

Ja, vad gör man, fortsätter, slutar... ger upp, pussas, kramas, slåss?

Lever, fortsätter med det...

Gah, jag vet inte!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n