Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bladens mönster bildar sina egna spår


Klarheten


Efter all denna tid
Vågade jag älska dig
Innerligt och med allt förnuft

Det var som att
Gå andlös över bergen
De högsta av alla

Ensam var jag
Efter all denna tvekan
Du visste det inte
Kunde aldrig få ana




Fri vers av madigan
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan