Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Gary Moore


Mamma, din son har blivit en mördare


Mamma titta på din son han som har blivit en militär
Mamma titta på din son hur han gråter
Mamma titta på din son som har blivit en soldat
Ibland en rädd sådan
En man med rätt att döda eller bli dödad
Men kom ihåg nu mamma att en gång i tiden så var han din
lilla krabat
Nu när han nu går ut kriget måste han vara fylld av hat för att ha en chans att vinna varje slag
emot fienden

Mamma
Din son har blivit en mördare
En mördarmaskin ……

Ken Cassel
19/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 16:09



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Utmärkt och Sant Fredsbudskap !!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel