Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRANDSATT UTAN SNUS

 

 

 

En stormig plats i skymundan

Vi dansar så golvet skakar

Kanke gör vi romantik av det här

Medan månen över oss däruppe vakar

 

 

En magisk natt i fjärran

Vi flyttar gränser fram och tillbaka

För att ära oss själva en plats i himlen

Låter vi blickarna tala och intentionerna vara raka

 

 

En vidunderlig gryning i exil

Vi saltar läpparna syndfullt mot vinden

Omsvepta av varann glömmer vi det vi sa

Ensamma och nära, dina lockar mot kinden

 

 

 

Önskar ett återseende

Strandsatt med ett leende

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-19 19:11



Bookmark and Share


  lyckeli
Tokkär i dina ord!!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna