Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental kultur

Har du ett trollspö
gömd
någonstans
för du
fick fram
ett leende
klär mig
i svart och rosa
fortfarande
skeptisk
taggarna utåt
men ändå
lite bättre
lite lyckligare
känner
att du har styrkan
att få mig våga
tro
på livskraft
om jag blundar
finns du
fortfarande kvar




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-19 20:55



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
rytm som jag gillar. Bra.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira