Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en helt galen natt , fylld med glädje, galna upptåg och hysteriska aktioner ! En Rimmer ...


"Natti-fnatti !"

Natti-fnatti !
man blir helt spatti´ !
som ren spaghetti
alldeles svetti´!

Natti- fnatti !
det blir rena "dratt´ i "
som en trampolin
med en "Serafim"
naken och fin
hon hoppar i
fontänen brevi´
tar sig ett bad
visar MER än sin vad

Natti-fnatti !
en dyngsur clown
haffa en kran
spruta på sta´n
blöt utav fan !

Natti-fnatti !
vicken grej (!)
satt på en "tjej"
fast det var ingen "tjej-grej" !

Natti-fnatti
polisen tar ledi´t
allt är ju redi´t
alla har kul
inget alls strul
ingen är "ful"

För Natti-fnatti
är den allra bästa "Natti"
som vi, nå´nsin , haft
"Innedrogen" är "SMULTRONSAFT" !!..............

Natti-fnatti på Er "allimatti" (Allihopa, "på Glädjespråket") ...!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-20 00:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Vi fick vara med
på glädjestråket
tack för det åket!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska