Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast stjärnorna i Vintergatan vet


Sanningar



Genom morgondisets uppvaknande
Där natten vaggats genom stjärnmolnen
Såg vi havets oroliga rörelser sakta
Komma till djupblå ro

Förvånade stannade vi på stranden
Såg solens gyllene kant genom molnen
Dess värme gav oss hopp
Och våra ögon tron tillbaka




Fri vers av madigan
Läst 601 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-20 08:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är stum av beundran inför denna verkligt majestätiska och oerhört inspirerande dikt.
Den får mig verkligen att längta efter just en sådan gryning vid havet, efter att man upplevt just en sådan natt...
Mästerligt, Madigan!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan