Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstlöven brinner i rött och gult


Morgonväsen


Klappret från dina fötter
Genom mitt öppna morgonfönster
Störde min ro

Du skulle ut och möta dagen
Livets glädje och stress
Här inne fanns jag

Min tid var annan nu
Mina skor fick vila på hyllan
Morgon var bara min




Fri vers av madigan
Läst 2779 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 09:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Du skulle ut och möta dagen"¨.

En rad jag tycker mycket om.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan