Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


igårkväll.

du var så vacker
i ditt regnvåta hår
tillrufsat av mina
fingertoppars ömhet
men din fastklibbade
tystnad
fick mig att minnas
svekets smärta






Fri vers av livräddaren
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-07-21 18:41



Bookmark and Share


    vilsen
det ä fint skrivet, men jag känner hur det gör ont i magen . du kan alltid ringa mig, när det blir så . ALLTID,
2005-07-26

  madinsane
en vackert smärtsam känsla, bjuder du på.
himla fint!
2005-07-22

  MaFilda
Fantastisk vacker.
2005-07-21

    ej medlem längre
Kort och bra, gillar speciellt de två första raderna
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren