Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi står högst upp i näringskedjan

Äta eller ätas är djungelns lag för allt levande förutom för oss
människor
med våra tamdjur
Vi står högst upp i näringskedjan

Gräshopparen hoppade in i spindelns nät
Det skulle den aldrig ha gjort för genast var spindeln där och spann in den
Och det gick jäkligt fort
Och likaså en bönsyrsa gick samma öde tillmötes
Men några dagar senare kom en annan större bönsyrsa
och åt upp spindeln istället

Så vi människor ska vara tacksamma över att vi är just
människor
Äta eller ätas är djungelns lag
Dom vilda djuren och insekterna har det inte så lätt
Tåls att tänka på …….

Ken Cassel
20/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel