Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa drag...


Vad är en åsikt
värd

i den eviga
rymden?

Hur lång
är
en evighet?

Lägg ned ditt svärd
och...

fundera på

nästa drag




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-20 22:38



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
En evighet är evig. Ofattbart!
2008-08-21

  Mygg
Gillas! Kommer att tänka på " Vill jag vinna eller vill jag må bra? "
2008-08-21

  lodjuret/seglare VIP
ibland repar jag mod
som andra repar upp en stickning
ibland sticker jag mig i fingret
medan andra snusar kokain
ibland drömmer jag om månen
medan andra bara gått på den
2008-08-20

  Anders Nordlander VIP
Hur lång är nu evigheten? Hur lång är en halv evighet?
2008-08-20

  korpfjäder
Ja de där svärden är mest i vägen. Man kanske kan lägga dem i någon grotta någonstans för framtida arkeologer?
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP