Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet i början av sommaren någon gång.... förlåt




Ett sogset ansikte

Jag kan se hans ansikte framför mig. jag brukar annars ha svårt att föreställa mig just ansikten. men denna gången är det väldigt tydligt. tyvärr. han ser så ledsen ut. och hans ögon.. de där ögonen som jag blev så föräslkad i första gången jag såg dem. jag skulle vilja förklara det för honnom någon gång. om jag nu skulle klara det, det tvivlar jag på. "jag älskar dig så mycket"




Övriga genrer av pyre
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre