Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Udda nattreflektioner....,.En Rimmer...


"(N)ATTITYDER"!

Varför är det så svart (?)
och, varför, skrämmer det oss ?
för varje mörk kvart
det beklämmer oss

Är det nå´t vi lärt
från barndomens da´r ?
kanske nå´t prekärt
vet ej rätt svar


Eller är det filmerna
med skräck och våld
som skapat bilderna
i "fasans sold" ?


Kanske det är Verkligheten
som Kan va brutal
eller så tillfälligheter
med höjd omoral


Och alla brotten
de skrämmer oss så
skriken och skotten
vi illa mår då


För, egentligen
är mörkret självt
ofarligt
ja, väsentligen
är det någras "Unkna" sätt
som gör det farligt

Får vi bort det
blir natten cool
att sätta stopp för det
DET är: "Love School ".................


A Lovely Night To All Of You !!!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska