Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör nåt annat, nåt udda.... ;=)


Lite annorlunda


Vi tar ett rör
Som vi spolar med vatten
Så de fryser
Så gör vi med ringar
Vi spolar dem med
Så de blir fina isringar
Hänger upp ett tvärstag på röret
Som vi fryser fast
Och ringarna i dessa

Så slår vi ner röret i snön
Och spolar på
Tar snabbt av oss skorna
Dansar barfota i snön
Runt stången
Det är midsommar
På Nya Zeeland




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO