Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en poet

En tänkare
Jag skriver ned allting som jag har varit med om i hopp om att någon ska känna igen sig
Få någon att dela mina tankar och erfarenheter med
Så kanske det finns någon där ute som tycker om det som de får läsa
och se
Så nästa gång kanske vi två kan skriva någonting tillsammans
då vi delar
och gör våra tankar till ett mästerverk
Ett budskap som når fram till alla människor som bor på
vår planet

Jag är en poet ……

Ken Cassel
21/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 13:47



Bookmark and Share


    trix
jag också...
2008-08-21

  Blåbäret
klart du är...
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel