Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt ditt hjärta se mig..

Låt ditt hjärta
se mig
på samma sätt som
mitt ser ditt.

Tillåt dina känslor
växa och bli lika
dem som bor
just här i mig.

Låt mig få ge
låt mig visa
låt mig...
älska dig !

Hur jag än försöker
kan jag ej återge allt
det vackra
Du
är för mig..













Övriga genrer av JoLu
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-21 18:34



Bookmark and Share


  KeL
Varm och vacker önskan
2008-09-07

  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

JoLu