Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levas

 

Var är
hjärtat
som slutade
slå?

orden
som
aldrig kom ut

tankar
som
dog på vägen

stegen
som
aldrig fullbordades

var är blicken
som
aldrig fick se

var är hjärtat
som
slutade slå

 

Jag
vill känna mitt liv
levas

Jag
vill fyllas av mig
själv

Jag
vill
sjunga och dansa
till tonerna
av
mitt inre

 

 

Jag

 

 

Johan

 

 

 

 

 




Fri vers av Blodros
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-21 22:55



Bookmark and Share


  pussflufftess
Var är
hjärtat
som slutade
slå?


dom orden berörde mig till tårar...kanske för att dom just nu är så smärtsamma att läsa....För visst var det så att ett hjärta slutade att slå för några dagar sen...

Tack

Miss T
2008-10-15

    Stella Stol
Hej Johan.
Låten jag lyssnar på just nu och lär mig texten till är:
Jag vill känna att jag lever!
Saknade delar önskas åter få bara vara.
Så skönt att vara samtidigt i längtan
2008-08-27

  Trädflickan
Det vill jag också!
2008-08-24

  Tina-sol
Du bygger upp dikten fint, trappar upp den så att den känns inombords. snyggt
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros