Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viseringar


Att inte få visum in i ett land
Som t ex USA, för sina åsikters skull
Är som att vägras träffa en familjemedlem
För att ”fadern tycker” att de inte ska få träffas

Vad har t ex människor med rötter i vänstern
För något emot det amerikanska folket
Eller vilket hot kan de tillföra ;=)
Det är bara administrationen som
Skapar problem och gör sej viktiga
På det viset…..

(för att de klantade sej eller var iblandade i
911)




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO