Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månskenet


I månskenet
Dansar vi nakna
Tillsammans
I den ljumma
Ljuva
Sensommarnatten

Vi tänkte svalka oss lite
Men det var nog
Precis det motsatta som hände
Då det blev sommarens hetaste….




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO