Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarens höjdpunkt var helt klart den förtrollade kvällen med Springsteen på Ullevi. Ändå är det Lars Winnerbäck jag blivit förälskad i denna sommar efter att han inträtt i mitt liv genom scenframträdande och skivor.


Även mina tvivel blir klump i magen

 

 

Han kallar det tvivel
det där som gnager
som gör livet mörkt
och dödar glädjen

Han kan fånga det
med ena handen
och vackert forma
till ord i rader
om klumpar i magen

Han målar med strängar
ler mellan sorgerna
sjunger om tårarna
skrattar med solen
i soliga sommarkvällen
ger av sitt hjärta
får hjärtan att brinna
skapar längtan i pennor
att dansa över papper
och bli ord i rader
bara för att livet kräver
att tecknas ner
för att gnaga mindre
och krympa klumpen i magen
som blir till av tvivel
och oro som får bo
utan förnster i själen
i hjärtans källare
där ord saknas för oro
och livets mörker




Övriga genrer av Jojo
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-22 09:13



Bookmark and Share


  Marreb
Ja Winnerbäck har mycket djup och förmåga att fånga det i ord och musik.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo