Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara nån tanke jag haft.

och jag ska förtydliga att detta bara är något jag upplevt, mest under skolåren, att tjejer drar sig till killar som behandlar dem illa, både fysiskt och psykiskt..




Jag är inte farlig nog - Älska inte mig

 

 


ibland känns det verkligen
som att jag gör allt fel
genom att vara mig själv

för det verkar inte löna sig
att vara kärleksfull
omtänksam, mjuk och romantisk

nej det leder ju ingenstans
för det ni vill ha är spänning
en farlig man

förstår inte riktigt
hur är man när man är "farlig" ?

ska man hota med stryk?
bestämma, bossa runt?

eller ska man ut på stan och slåss?
supa, svina och dra en kortlina?

ska jag glömma bort din födelsedag?

jag förstår inte
det gör jag nog aldrig

jag får nog bara acceptera
att jag är född på fel sätt

så älska aldrig mig
jag är inte farlig nog

jag är bara en såndär kille
som skulle göra allt för den han älskar

en sådan som vill ge kärlek och trygghet
någon man kan lita på

så älska inte mig
för jag är inte farlig nog

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-22 16:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
ok men vem vinner i längden...vem är det man vill ha som livskamrat...som far till sina barn..."den som skulle göra allt för den han älskar" utan tvekan...
2008-08-26

  VampyrÄngel
Du skriver så himla bra !
Och jag förstår inte heller varför alla flickebarn dras till galna, dåliga, "farliga" killar xS
Är jag den enda normala ? ;)

haha men i alla fall,
superduperbra skrivet!
2008-08-25

    Anonym Ängel
hum...tror nog att alla vill ha en omtänksam kille, bara det att han inte alltid visar sitt rätta jag fören man är i ett förhållande och då kanske det är svårt att läman det eller så...bara en gissning fårn min sida....
2008-08-23

  elden
slående sant, men det gäller inte alla.
2008-08-22

  Svante
Känner igen mig, har tänkt liknande tankar själv.
2008-08-22

  Ilona _L
Det är klart att du ska fortsätta vara dig själv!
Du har helt enkelt bara träffat fel tjejer...
2008-08-22

    ~maria~
håller me lyckeli, de flesta skulle nog välja en omtänksam kille farmför en "farlig" , va de nu är, kille vilken dag som helst , jag vet att jag skulle de iaf
2008-08-22

  lyckeli
Jo, jo, jo!! Det lönar sig vara sig själv! Läckert med en "farlig" kille, men övertygad om att nästan alla väljer omtänksam i långa loppet!!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP