Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan tar inte slut






Lyckan

tar inte slut



Den finns

i obegränsad mängd

och

är öronmärkt

för

var och en av oss




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 488 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-22 21:38



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Härligt
Bra
Jättevackert
2008-08-24

  anits VIP
Härligt skrivit
2008-08-24

  papessa
lyckan kommer lyckan går lycklig den som lyckan får....
2008-08-23

  Alfie M
Jätte, jättefin tanke att lyckan finns i obegränsad mängd!
Jag tror ofta att vi tänker tvärtom.
"Det här är för bra för att vara sant"
"Peppar, peppar, jag är jättelycklig (men bara för att jag säger det nu kommer lyckan väl ta slut)

Bravo!
2008-08-23

    Mr.painter
braaaaaaaaaa
2008-08-23

  Trädflickan
Ja så är det.. :)
2008-08-23

  Johan Bergstjärna VIP
Utmärkt & bokmärkt.
2008-08-23

    Issand. VIP
öronmärkt. men öronmärkningar gör ont.

men mycket bra skrivet
mycket braaaa !
2008-08-23

  * Ammi *
gäller bara att hitta den ..
2008-08-22

    ej medlem längre
En skön tanke att ta med sig från din fina text... att vi alla har en lyckoandel som väntar på oss... och aldrig sinar.
2008-08-22

  Havsbris
ahhahahha
du gör mig så glad,

du är en ny kvinna,
vad det är bra, inte
bara till dig, men till
de som älskar dig ;o)

YES!!!!!! Äntligen,
vill tro att mina ord,
elaka ibland och söta
för det mesta, hjälpte
ditt blodet att rinna
igen... fräsch och
stark ;o)

alla kan se det, hoppas
du ser det, är du som
är viktigaste ....

kram
natti sov söt och gott ,o)
2008-08-22

  Quasimodo
Precis så och hur mörkt det än ser ut så finns den där och väntar oss !!!
2008-08-22

  Smurfan
Lyckan väntar vid varje hörn, vid varje vägval, vid varje ny tanke....Applåd!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic