Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där, på stranden

Står där på stranden
kurar ihop mig mot vinden

sommaren för länge sedan gången

ser ut över vattnet
som bara för något
som känns som ett ögonblick sedan
fick dölja vår kärlek

Ser ut över vattnet
Och hoppas det fortfarande minns

något som inte längre existerar




Fri vers av KaLi
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-23 02:08



Bookmark and Share


  wannabi
Så otroligt sorgligt.
2008-08-28

  Markattan
Rader fyllda av vemod och en saknad av det som inte längre är...
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi