Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i varje andetag

i varje andetag
andas man in
flera tusen varelsers
utandningar

i varje andetag
finns hopp
för mörka hjärtan




Fri vers av livräddaren
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-07-22 15:25



Bookmark and Share


    vilsen
riktigt bra, hjärtat !
2005-07-26

    Hades Is Rising
Skitbra snickrat och lika sant som att jag sitter här och du sitter där.
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren