Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag dansa med dej



Får jag dansa med dej min sköna
Och vill du sedan belöna
Mej med en kyss
Eller är det en skröna
Det jag hörde nyss
Om hur ljuva de är

Och om de inte är till besvär
Ska vi ta oss en svängom
I gräset därutanför
Och kanske göra nåt, som sej bör
Eller ej...
Men du är en sån tjej som lockar
På uppmärksamhet
Och du pockar
På sinnlighet

Och när de andra rockar
Så krockar vi
Jag i ditt garage
Utan port
Men jag är av den sort
Som du vill ha, tror ja
Liksom du, för mej
Så nu säg
Gillar du mej… tjej




Fri vers av LassO
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-04 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO