Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis


videoband

Det är som
när man ser en småallvarlig, gullig
romantisk film
man spolar tillbaka för att få återuppleva just den scenen igen
just det ögonblicket

denna sommaren
tog jag fram videobandet
(från förra)
och jag har spelat sönder
videobandet
har spelat sönder banden
mellan oss
för
det var för många
fina ögonblick
för mycket att spola tillbaka och
återuppleva

och kvar finns
flimmer och brännliknande märken kvar

inget
finns kvar
minnena är förstörda, sönderlekta, för mycket tänkande för mycket att vilja uppleva om och om igen
för
svårt





Fri vers av åttabitar
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-23 22:23



Bookmark and Share


    Issand. VIP
vackert. hmhmhm

applååd :)
2008-10-16

  isabel louise
mycket bra skrivet! vackert och berörande.
2008-10-15

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-09-09

  Daniel_78 VIP
jag gillar liknelsen i den här
och jag gillar ordet och företeelsen
videoband, det känns som något
som håller på att dö ut.
ungefär som kärleken. bra.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar