Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hårt slag

Jag gör din värld
mindre
för du gillar
inte
att jag flyger
med mina drömmar
för där i finns
hoppet




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira