Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av sötvatten

En månfärd i maläten
sjömanskostym

En skeppsbruten piratflicka,
något galaktiskt i stjärnhav

Tovor i nätet, silverfiskar
på badkarskant

Leka i skumvatten

Drippetidropp
från kylig kran

Ensam hemma
med huvudet i en strömmande dröm




Fri vers av GaiaKaja
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-24 14:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, olika drömsekvenser som tränger in i mig som läser
Läser sig som en dröm
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja